Publicat în Uncategorized

Bloggeri, la pas pe „Drumul Mingii”!

Ei bine, am aflat-o si pe asta. Exista fotbal adevarat. Sport adevarat. Pasiuni reale si dezinteresate… Suporteri care adora un anumit sport si il aplauda cu cele mai bune intentii din tribune. Faze tari comentate indelung. Umor de calitate pe teren. Bun simt pe gazonul ala pe care alearga zeci de picioare in cautarea celei mai ravnite prazi: mingea.

Stati sa va spun! Nu trebuie sa fii pe teren ca sa ai mingea la picior. Ai chiar mai multe sanse sa alergi, chiar sa mergi lejer, cu adoratul balon la picioarele tale. Pentru a-ti indeplini acest minunat  vis (minunat mai ales prin faptul ca este cat se poate de usor realizabil) nu trebuie decat sa te inscrii in campanie! Este vorba de una cat se poate de originala, foarte buna calitativ si avand la baza principii sanatoase: exista fotbal calitatea I, bere excelenta pentru a-l savura, ocazii nesperate de a tine mingea la tine in teren, sansa de a parcurge mii de kilometri si de a intalni legende ale sportului rege.

Esti pasionat de fotbal? E suficient! Iata ce trebuie sa faci: urmezi linkul si pasii pe care ti-i descrie si ai cele mai mari sanse sa fii inscris! Nu trebuie decat sa dai click pe http://www.fotbaladevarat.ro/drumul-mingii/#page=/drumul-mingii/inscrie-te/.

Initiativa, al carei principal responsabil este http://chinezu.eu, bloggerul oficial al campaniei “Drumul Mingii”, se doreste a aduna sute de bloggeri din toata lumea virtuala  si a transpune direct in teren aceasta pasiune…

Fii si tu unul din cei 1000 de participanti!

Reclame

Autor:

Intotdeauna mi-a placut sa scriu,... sa incerc sa-mi depasesc limitele, sa depasesc orizontul...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s