Publicat în SuperBlog2011

Asus Hunter, un calculator in viitor

Buna ziua! Ma aflu pe o platforma uriasa Oktal, suspendata deasupra timpului si am mari probleme de adaptare dar trebuie sa va spun neaparat ce am vazut aici si ce putem pregati pe rafturile online ale magazinului nostru! In primul rand trebuie sa mentionez ca toata lumea care se plimba pe langa mine pluteste pur si simplu, nu merge pe picioarele ei! De fapt picioarele fiecaruia dintre cei prezenti se odihnesc pe un fel de mini-platforma Asus , denumita mai precis Asus Hunter, care … arata ca o holograma din zilele noastre, este azuriu-transparenta si are mii de butoane virtuale, proiectate Dumnezeu-stie-de-unde! Nu este nevoie decat de o privire aruncata in jos, la picioare pentru ca un buton sa fie activat iar omul merge pe unde doreste, nimereste magazinele cu cele mai mici preturi si chiar este dus efectiv pe sus la raftul dorit! Ajuns acolo, te poti da jos de pe mini-platforma, o poti tine in mana si manevra dupa cum doresti, isi schimba dimensiunea si culoarea la comanda, dar de cele mai multe ori pluteste pe langa stapan si asculta comanda vocala a acestuia. Tot cu ocazia aceasta am constatat ca fiecare minunatie din asta mica tine loc de canal de stiri, muzica si in general divertisment, cursuri de tot felul pe care le poti memora din mers, mersul metroului suprateran si …cate altele! Ma gandesc ca ar fi vorba de un procesor foarte puternic, invers proprtional cu marimea lui, un IntelCore intr-o formula mult avansata, un display dintr-un material rezistent la orice impact, cu toata transparenta lui, de o comanda vocala fidela si o tastatura virtuala suplimentara, iar toata masinaria asta tine loc si de boxe, ea insasi fiind gazda unui numar de decibeli ce m-ar trimite inapoi in prezent intr-o clipa!

Si inca ceva! Marele merit acestui calculator il reprezinta faptul ca “miroase” de la distanta raufacatorii, cei cu ganduri negre dar si pe cei care au cazier la politie! Probabil are incorporat un cip-cadou de la autoritati, habar nu am, dar se pare ca aceasta inovatie se bucura din plin de popularitate!

Va salut din viitor si nu stiu daca mai pot lua legatura cu voi… e un calculator din asta care se tot tine dupa mine si… trebuie sa fug… cum naiba m-or fi mirosit? Ca doar l-am dosit bine!…

articol scris in cadrul concursului SuperBlog2011

sursa foto: http://www.facebookspirit.com

Reclame

Autor:

Intotdeauna mi-a placut sa scriu,... sa incerc sa-mi depasesc limitele, sa depasesc orizontul...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s