Publicat în Filme pe sufletul meu

„The Shunning” sau pedeapsa pentru adevar

O comunitate Amish, a carei viata linistita este inca guvernata de valorile traditionale, este puternic zguduita si coplesita de neputinta atunci cand unul din membri, o fata de 19 ani, incearca sa-si gaseasca originile care se dovedesc a fi nu tocmai… Amish. Pedepsita pentru ca doreste sa paraseasca comunitatea si sa nu-i mai respecte regulile, eroina, interpretata exceptional de Danielle Panaker, actrita care ne-a incantat in „Mama la 16 ani”, este marginalizata de intreaga comunitate, parintii insisi intorcandu-i spatele.

Demna si hotarata sa isi caute destinul si pe femeia care a abandonat-o la nastere, Katie Lapp decide sa paraseasca comunitatea in care a trait pana atunci, care nu a inteles-o si care i-a blamat cantecele pe care interpreta la ghitara pe ascuns, in pod.

Ce am inteles vizionand „The Shunning„? Ca valorile in care crezi trebuie pastrate, ca regulile, oricat ar fi de stricte, pot suferi modificari, ca oamenii dragi, la care nu te astepti, se pot dovedi uneori ingusti la minte si ca nu intotdeauna lumea moderna si stralucitoare iti va da solutia cea mai buna.

 

sursa foto: http://4.bp.blogspot.com

Reclame

Autor:

Intotdeauna mi-a placut sa scriu,... sa incerc sa-mi depasesc limitele, sa depasesc orizontul...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s