Publicat în SuperBlog2011

O noua tehnologie de la AMD

Tehnologia cere performanta. Performanta e absolutul. Astfel, cel care iti sufla in ceafa trebuie sa incerce din toate puterile sa te ajunga. Sa il coste efortul. Si sa nu te ajunga niciodata. Cam asa cred ca au gandit cei de la AMD, companie puternica de prestigiu, care lanseaza produs dupa produs, tehnologie una dupa alta, luptand cu riscul, infruntand concurenta pe fata, aducand in fata celor iubitori de IT (sub orice forma ar fi) provocare dupa provocare.

AMD vine in fata noastra in ultimii ani nu numai cu procesoare noi, dar si cu noi tehnologii care sa puna in miscare puternicul motor al acestora. DirectX-urile nu mai sunt acceptate la rampa oricum, ci numai daca apartin ultimei versiuni 11, iar sistemele de operare Windows trec de filtru doar daca fac parte cel putin din clasa 7. Da, pretentiile noilor procesoare AMD APU sunt extrem de exigente, da si tehnologia le cere. Nou aparuta in peisaj, tehnologia AMD Radeon™ Dual Graphics reprezinta rezultatul muncii celor de la AMD care au gandit-o ca o combinatie periculoasa de calitate si performanta, intre AMD Radeon si AMD APU. In marea sa infatuare, nu accepta orice procesor, ci numai ale tabletelor, notebook-urilor, dar si cele din clasa A: A4, A6, A8. Asa ca daca ai unul din aceste totemuri, ai toate sansele unui joc la nivel inalt, ajungand chiar pana la Casa Alba a acestor jocuri: puterea suprema, fidelitate si claritate, detalii precise si concise, grafica la cote optime si viteza de procesare la nivel tot atat de inalt. Pentru ca aceasta tehnologie are la baza cuvantul “combinatie”. Iata deci cum un procesor puternic vine cu un video la bord, indeplinind cea mai ascunsa din dorintele gamerilor.

Daca cei de la AMD scot vreo tehnologie mai puternica, este pentru ca au crezut ca exista una mai buna decat AMD Radeon™ Dual Graphics. Si nu exista. Si iata cum cei care ne sufla in ceafa raman in urma. Cu mult in urma.

articol scris in cadrul competitiei SuperBlog2011

sursa foto: amd.com

Reclame

Autor:

Intotdeauna mi-a placut sa scriu,... sa incerc sa-mi depasesc limitele, sa depasesc orizontul...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s