Publicat în SuperBlog2011

Un parteneriat mai putin obisnuit

Da, este adevarat ca Autonom intelege nevoia de mobilitate a bloggerului si o apreciaza ca atare. Cu toate acestea, este intr-o oarecare masura si dependent de ea. Pentru ca, asemeni bloggerilor care au nevoie de actiune, activitate continua si schimbarea cromatica a peisajului in mod constant pentru a obtine rezultate, tot asa si Autonom are nevoie de un perpetuum mobile care sa-i asigure productia. In acest caz, eficienta.

Lumea bloggerilor este in continua schimbare dar mai ales adaptare si asta pentru ca evolutia este o arma cu doua taisuri iar cine nu stie sa o foloseasca isi va da curand seama ca ar fi fost mai sigur sa ramana la traditie, fara a atinge inovatia.Pentru aceasta, este nevoie de echilibru si parteneriate intre bloggeri si cei care isi desfasoara diverse activitati straine online-ului.

Desi la o prima vedere par sa nu aiba prea multe in comun, blogosfera si lumea exterioara dovedesc inca o data faptul ca o echipa lucreaza mai bine decat niste muncitori. Un TOT unitar, creat in moderatie si respect reciproc, vor asigura o eficienta pe care o doresc ambele parti. In cazul nostru una in parti este reprezentata de firma de inchirieri masini Autonom, care a initiat cateva proiecte de parteneriat cu cei care lucreaza in mediul online. Desigur, conceptul este unul cat se poate de original, deloc usor de pus in aplicare dar cu rezultate vizibile. Si asta pentru ca cei care gandesc in termeni eficienti nu au decat de castigat.

Autonom, firma deja extinsa la nivel national, depaseste clasica notiune de inchirieri masini. Prin multitudinea de optiuni pe care le pune la dispozitia celor interesati, Autonom doreste sa vina in intampinarea clientilor sai cu diferite si originale campanii de sustinere, promovare si… inchiriere. Un prim pas in parteneriatul urias pe care l-a demarat de curand il reprezinta sustinerea in activitate a bloggerilor. Ca s-a implicat in concursuri sau ca le-a inchiriat masinile necesare unor deplasari prin Cluj si Sibiu, Autonom a oferit in ambele cazuri seriozitate, promptitudine, punctualitate si astfel resepct fata de cei vizati. Punand la dispozitia bloggerilor aceste autoturisme, centrul si-a dovedit inca o data utilitatea si prin inchirierea mai multor masini simultan, din cele mai recent achizitionate si noi. Dovada stau marturiile celor implicati si impresiile cu care acestia au ramas in urma colaborarii.

La randul lor, cei care populeaza blogosfera trebuie sa raspunda in aceeasi moneda de calitate excelenta, prin promovarea campaniilor de orice fel care se desfasoara in social media si punerea lor in legatura, acolo unde se preteaza, cu Autonom. Nu reclama agresiva, nu bannerele tipatoare ci postarile vor fi cele care vor vorbi de la sine. Ci impresiile celor care au fost acolo. Evidentierea calitatii, a punctualitatii si a seriozitatii. In acest mod se vor inlesni multe din mijloacele care faceau ca aceste campanii sa demareze greu, vor fi doborate piedici si se vor intrevedea noi solutii si propuneri de colaborare. Asa cum Autonom a gasit solutia ca blogosfera sa fie multumita, tot asa si noi, cei care scriem, ar trebuie sa venim in fata cu propuneri originale, inovatoare, pe o piata in care concurenta este ce in ce mai stransa.

Prin detinerea unui parc auto urias, firma de inchirieri Autonom se poate extinde in continuare nu numai ca locatie ci si ca activitate, punand la dispozitia celor interesati oferte turistice asigurand transportul si, la nevoie, un ghid. Aici poate interveni bloggerul prin promovarea acestor pachete, prin oferirea de facilitati si gratuitati, pentru atragerea clientilor romani dar si a turistilor straini. In aceste cazuri ambele parti vor avea de castigat.

Daca pun in aplicare aceste campanii sau se gandesc la altele, ramane de vazut. De remarcat insa este ca intre un blogger perseverent si cu vederi largi si Autonom care ofera seriozitate si incredere nu poate exista decat un parteneriat de calitate, menit sa aduca satisfactie ambelor parti…

 

articol scris in cadrul competitiei SuperBlog2011

 

sursa foto: http://www.autonom.ro

Reclame

Autor:

Intotdeauna mi-a placut sa scriu,... sa incerc sa-mi depasesc limitele, sa depasesc orizontul...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s