Publicat în Un colt de poezie, un dram de nebunie

… si Tinemar a colindat!

Vechile colinde ale Tinemarului au prins iarasi glas atunci cand membrii ei, azi oameni in toata firea dar cu acelasi dor de mare in suflet, s-au strans laolalta, cum au putut si de pe unde au reusit sa vina, pentru a canta si incanta… inima maestrului Constantin Stefanescu, inima care cu siguranta a batut mult mai tare in acele momente. Rasete, lacrimi de bucurie, dar mai ales… o atmosfera incarcata de emotia revederii au domnit peste Casa Armatei din Mangalia atunci cand tinemaristii au pasit pe scena.

Aura Rusu:
„Vreau sa va multumesc din suflet tuturor pentru aceasta seara minunata de care am avut parte cu totii, impreuna cu domnul Stefanescu! M-am simtit minunat si imi doresc enorm sa repetam experienta! Multumim lui Marius Chircu pentru timpul acordat si pentru tot ceea ce ai facut pentru noi in aceste zile minunate! Si multumim, domnule Stefanescu (maestrului nostru), pentru ca a acceptat sa participe la aceasta superba reuniune a Teatrului Muzical Tinemar!
Va iubesc!

Tinemar colinda

Cornelia Grigore:
„Cred ca pt mine a fost si va ramane cel mai frumos cadou de ziua mea…si nu numai…e ca si cum m-am intors in timp …sau mai adevarat spus…timpul s-a intors la noi…”

Daniela Iustiana Capana:
„Nici nu-mi gasesc cuvintele! Pe langa faptul ca sufeream dupa Tinemar, adik…canta…dansat..teatru, mi-era un dor nebun de starea de nebunie si de emotie scenica pe care o traiam zi de zi.. .nu stiu… dar a fost extraordinar sa vad fetele si pe dl Stef… si sa le vad fetele si ochii razand. A fost superb!”

Pentru vizualizarea inregistrarii puteti accesa http://www.mangalia.tv/

Desi initial anuntase ca nu poate veni, maestrul Constatin Stefanescu a onorat totusi cu prezenta si a bucurat atatea inimi atunci cand si-a facut aparitia. Vizibil emotionat, maestrul a lacrimat, dovada inca o data ca inimile tuturor au batut atunci intr-un singur ritm, acela al Tinemarului.

Si inima subsemnatei, care nu a reusit sa participe la eveniment, si-a facut de cap cand a vizionat inregistrarea.

La Multi si Fericiti Ani, Tinemar!

Multumiri domnului Marius Chircu, care a pus la dispozitie toata aparatura muzicala necesara desfasurarii evenimentului!

Autor:

Intotdeauna mi-a placut sa scriu, sa incerc sa-mi depasesc limitele, sa depasesc orizontul...

Lasă un comentariu