Publicat în Advertorial

Magazinul f64 si Canon te fac fericit de Valentine’s Day!

Dragostea o poti celebra in orice colt al lumii, cu orice tonalitate a sufletului si in orice ungher al inimii. Daca ai alaturi persoana iubita, care te va face sa infloresti, sa-ti doresti sa fii mai bun, mai tandru, mai bucuros si mai recunoscator pentru ceea ce ai, daca acea persoana este cea in preajma careia te simti in largul tau, increzator si deschis catre lume, atunci intr-adevar poti spune ca ai cunoscut dragostea. Si ca esti un om fericit.

Si nu ezita sa imortalizezi cele mai frumoase dovezi de dragoste, acele unice momente cand iubirea infloreste de dragul clipei, prezentul se opreste in loc, uimit de atatea sentimente frumos colorate, inchise in mii de inimioare rosii care plutesc in jurul a doua suflete ingemanate…

Nu ezita sa iubesti, sa-ti asezi inima pe altarul iubirii fara teama, cu incredere, sa-ti deschizi sufletul in fata persoanei iubite si sa fii fericit. Poti alege orice colt al lumii.

Poti alege Venetia. Poti cumpara un aparat de fotografiat Canon de pe f64 si poti da o sansa in plus fericirii tale…

Nu te teme sa cumperi, sa participi si sa iubesti. Mai ales ca in perioada 1 -14 februarie, iubirea are mai multe sanse. Cu ajutorul magazinului foto f64 si Canon, poti pleca la Venetia de Valentine’s Day intre 28 aprilie si 1 mai 2012 daca vei achizitiona orice aparat Canon de aici! Si sunt multe alte premii care te vor bucura! Mai concret, 10 premii f64! O tombola minunata iti va umple sufletul de bucurie daca vei cumpara un Canon pe care sunt sigura ca oricum ti l-ai fi dorit de multa vreme in rucsac! Asa ca nu ezita sa fii fericit!

Poti alege orice ungher al lumii sa-ti celebrezi iubirea… sau poti alege pur si simplu Venetia! Incepe de azi cu f64 care te va bucura de Valentine’s Day!

 

articol scris pentru blogalinitiative.ro

sursa foto: http://www.f64.ro

 

Reclame

Autor:

Intotdeauna mi-a placut sa scriu,... sa incerc sa-mi depasesc limitele, sa depasesc orizontul...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s