Publicat în Asa, ca sa supar pe altii!, De pus sare pe rana

De ce mint vedetele?

Fiindca imi plac revistele mondene (si aici ma refer doar la cele mai bune, nu cumpar toate barfele deghizate ieftin in reviste de calitate), nu ezit sa le citesc din scoarta in scoarta pe cele care ma atrag cel mai tare. Partea mea favorita sunt interviurile. Si nu pentru ca m-ar interesa chiar ce viata duce unul sau altul ci tocmai pentru ca vreau sa observ cum si-o zugravesc ei in prezenta reportofonului si a blitului.

Ce am constatat?

Ca toti au vieti incredibil de frumoase. Toate sunt roz, bleu, rosii si albe. Nimic gri, niciun nor pe cerul vietii lor, nu exista probleme de familie, certuri cu sotii, copii-problema sau avorturi. Si nici divorturi urate. Totul este numai comunicare, armonie, performanta, frumusete si alte asemenea chestiuni la care, sunt ferm convinsa, cea mai mare parte din ei doar viseaza.

De ce oare se sfiesc sa spuna: „am avut cateva probleme dar speram sa se rezolve pe parcurs”, „necazurile cu fiul nostru cel mai mare nu s-au terminat inca dar credem intr-o minune”, „suntem un cuplu normal, cu certuri si impacari”, „mai sunt ceva probleme cu banii carora inca nu le-am dat de capat” etc etc.

De ce se sfiesc sa admita ca si ele, starurile, sunt la urma urmei oameni? Nu credeti ca daca ar recunoaste si divele perioadele grele prin care trec ar reusi sa fie mai aproape de noi si chiar noi insine le-am percepe altfel?

Oare pentru ca mass media zilelor noastre a devenit mai agresiva? Pentru ca setea de un rating cat mai mare a ajuns la paroxism? Oare pentru ca cifra de vanzari a scazut dramatic? Voi ce parere aveti? De ce mint acesti oameni cu o viata aparent perfecta?

 

sursa foto1: www.dressupgames77.net

foto2: www.interviewing-answers.com

 

Reclame

Autor:

Intotdeauna mi-a placut sa scriu,... sa incerc sa-mi depasesc limitele, sa depasesc orizontul...

4 gânduri despre „De ce mint vedetele?

  1. Vedetele incearca sa ascunda orice defect fizic. Probabil pun la fel de mare pret pe orice fel de perfectiune, uitand ca noi am aflat demult ca nimeni nu este perfect.

  2. Pai daca vedetele ar zice ca duc o viata urata sau ma rog ca mai au si unele probleme, cine ar mai citi ziarele? Pentru noi oamenii de rand, vedetele sunt niste ingeri nepicati cu nimic, niste zei! Pacat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s