Publicat în Advertorial

Scrisoare catre adevaratii campioni

Dragi campioni,

Va scriu cu umilinta dar si cu dorinta arzatoare de a imprumuta ceva din ambitia, puterea si extraordinara perseverenta de care ati dat dovada la Jocurile Paralimpice de la Londra.

Ma inclin in fata voastra, in fata puterii voastre de a merge mai departe, de a demonstra ca sunteti foarte buni, mai buni decat multi dintre noi, cei care ne consideram “sanatosi” si care nici nu stim ce sa facem cu sanatatea noastra.

Eu nu va consider paralimpici, voi pentru mine sunteti adevaratii olimpici, pentru ca VOI ati trecut prin adevaratele incercari ale vietii si tot voi sunteti victoriosi. Ati trecut cu brio o linie de sosire la care noi doar am visat si astfel ne-ati aratat ce inseamna cu adevarat curajul.

Sunteti atat de frumosi, de mandri si de puternici incat ar fi o adevarata insulta sa-mi fie mila de voi vreodata. Pentru ca simt ca sunteti ca mine, ca noi toti ceilalti si chiar mai mult. Mai buni.

Este incredibil cum spiritul vostru, in tacit complot cu fizicul care s-a incapatanat sa se pozitioneze corect la startul olimpic de la Londra, a reusit sa atinga performante pentru care tara noastra intreaga ar trebui sa va multumeasca. Sa fie mandra de voi.

Ma inclin in fata voastra. Noi suntem cei mici, cei cu dizabilitati si cei cu probleme psihice. Voi ne-ati aratat de inseamna cu adevarat INCERCAREA! Noi doar filosofam pe marginea ei.

Va multumim pentru lectia de viata!

Felicitari din tot sufletul pentru reusite!

Iertati-ne daca va ranim! Sufletul nostru uneori este prea mic si prea josnic!

Ne inclinam in fata marinimiei voastre! Si va adresez un zambet sincer, o multumire muta si o imbratisare pornita din inima! Va iubim!

sursa foto: Campionii Paralimpici

Reclame

Autor:

Intotdeauna mi-a placut sa scriu,... sa incerc sa-mi depasesc limitele, sa depasesc orizontul...

2 gânduri despre „Scrisoare catre adevaratii campioni

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s