Publicat în Asa, ca sa supar pe altii!

Primiti cu Urgenta? Sau sa venim mai tarziu?

Cu sincera parere de rau va anunt decesul bunului simt din Serviciul de Urgenta al Spitalului Judetean din…

Dupa trei ore de stat in picioare (o ruptura musculara serioasa si o fisura a peroneului ne-au facut sa ajungem la portile spitalului), dupa o radiografie care a durat o ora (si asta in regim de urgenta), am constatat cu stupoare ca nu se uita nimeni la noi, la piciorul umflat, la durerea de pe fata sau la coada care se formase in spatele nostru.

Stiti de ce spun „cu stupoare”? Pentru ca respectivii medici de la ortopedie nu faceau decat sa se uite pe fise, sa vorbeasca intre ei, sa-si impartaseasca diverse impresii (fara nicio legatura cu lumea medicala) si chiar sa rada cu veselie cand vreunul mai scotea pe gura cate o perla. Si asta in timp ce o mare de durere isi traia suferinta la usa, ascultand si asteptand… ce?

Rezultatul? Ne-am enervat (piciorul se umflase dupa trei ore de stat aiurea), am solicitat filmul si am plecat. Tot ce am obtinut din partea medicului a fost un sec: „Trebuie sa semnati.”

Mama ei de semnatura! Niciun „Asteptati, veti intra acum” sau „Stati macar sa ma uit pe film” sau un simplu „Sa va dau un calmant macar?” NIMIC!

Si va intreb… unde este bunul simt al medicilor din Urgenta? Intelegem ca nu au perfuzii, injectii, nici macar pansamente sau antitinflamatoare… dar omenia, bunul simt, profesionalismul… unde au disparut? Sau juramantul lui Hippocrate este valabil… doar pentru unii??? Sau l-or fi uitat?

foto: www.genxfinance.com

Reclame

Autor:

Intotdeauna mi-a placut sa scriu,... sa incerc sa-mi depasesc limitele, sa depasesc orizontul...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s