Publicat în Copilasi, copii, adolescenti

„Coalitia pentru o noua preventie”

Daca ai sti ca ai putea reduce riscul contractarii unei boli pneumococice de catre copilul tau prin simpla vaccinare corespunzatoare, nu-i asa ca ai merge la medic? Se pare ca exista pe lumea asta un pic de dreptate, cel putin pentru copilasii care cresc intr-o tara care ocupa locul I in Uniunea Europeana privind mortalitatea infantila. De aceea salutam cu caldura initiativa pe care Scoala Mamelor, impreuna cu alte sapte organizatii de profil, au lansat-o prin campania “Coalitia pentru o noua preventie”, care urmareste actualizarea schemei nationale de imunizare prin includerea vaccinarii impotriva bolilor pneumococice.

Si nu numai atat. Din cauza faptului ca aceste vacinari de imunizare sunt total straine mai multor parinti care, ori din ignoranta, ori pe fondul lacunei financiare nu vin in contact cu aceste informatii, aceste organizatii ofera si suport privind imunizarea impotriva bolilor pneumococice, care de altfel au urmari foarte grave: convulsii, deficiente de vorbire, de auz si comportament, retard mental, paralizie etc.

Chiar mai mult de atat. Parintii sunt invitati sa viziteze pagina web si sa semneze petitia online, daca sunt de acord sa sustina aceasta campanie…

foto1: www.badpolitics.ro

foto2: www.scoalamamelor.ro

Reclame

Autor:

Intotdeauna mi-a placut sa scriu,... sa incerc sa-mi depasesc limitele, sa depasesc orizontul...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s