Publicat în Distractie nebuna!

Vig-a-Band, Balul Strugurilor si distractie la maxim la Sinpaul de Arad!

Cine vrea sa vada un bal adevarat, cine vrea sa simta pe viu o distractie care se intinde pana spre orele 7 dimineata, nu are decat sa se tina la curent cu evenimentele de acest gen care au loc in localitatea Sinpaul de Arad.

Organizatoarea, Tunde Halai, s-a bucurat (si de aceasta data) sa constate ca evenimentul prinde la public – fie ei sateni sau oraseni, avand in vedere ca tot judetul Arad a venit sa sarbatoreasca venirea toamnei – si a declarat ca nu se astepta ca numarul de participanti sa fie atat de mare.

Biletul de intrare a costat intre 20 si 25 de lei, in functie de preferintele fiecaruia – cu sau fara meniu –  iar cine a vrut sa-si incerce norocul, nu a trebuit decat sa achite 2 lei pentru un bilet participant.

Totul a fost asa cum se cuvine: bogracs-ul specific unguresc a fost cat se poate de gustos, doamnele si-au tocit pantofii pe ringul de dans, premiile la tombola au curs ca vinul, voia buna s-a simtit prin toti porii, copilasii alergau fericiti prin multime, dansurile s-au tinut lant iar totul a tinut asa pana spre dimineata cand cei peste 150 de petrecareti s-au indurat sa-si ia hainele din cui.

Formatia, care se afla la a doua actiune de acest gen la Sinpaul, se numeste Vig-A-Band, este din Miercurea Ciuc si a stiut sa distreze audienta atat pe ritmuri unguresti, cat si pe cele romanesti sau internationale. Au curs valsul, horele, dansurile specific maghiare, dar si muzica turceasca, romantele sau blues-urile. O alta atractie a serii a constituit-o trupa de dans a localitatii, Szélrózsa (indrumati de domnul Sztankó Károly), care s-a miscat pe ritmuri traditional unguresti, incantandu-i pe cei prezenti.

In calitate de participant la Balul Strugurilor, multumesc organizatoarei, formatiei de muzica si celei de dansuri, pentru o seara de exceptie.

Foto: arhiva personala.

Reclame

Autor:

Intotdeauna mi-a placut sa scriu,... sa incerc sa-mi depasesc limitele, sa depasesc orizontul...

Un gând despre „Vig-a-Band, Balul Strugurilor si distractie la maxim la Sinpaul de Arad!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s