Publicat în Advertorial

STUDENT si SPRINT, pachete speciale de la BRD pentru tineri

Studentia – una din cele mai frumoase perioade ale tineretii si, in unele cazuri, chiar cea mai frumoasa. Cea mai plina de farmec. Mai ales cand invatai pe apucate, la ore tarzii in noapte, cand te intorceai de la un chef studentesc, plin de viata si energie, cand iti luai cu brio examenele sau dimpotriva, toceai la cate o restanta, cand ramaneai ultimul pe lista absolventilor anului in curs sau invers, cand dadeai de o bursa generoasa de studii… iata, toate acestea au reprezentat nuante ale unei palate coloristice unica in viata ta: viata de student.

Ce ai invatat atunci? Ca ziua nu are neaparat 24 de ore, ca noaptea are si ea un farmec aparte, ca e placut sa stai cu inca cinci colegi in camera scunda, ca o coada la dusuri e un bun prilj de glume si nazbatii, ca dragostea la varsta aceasta este cea mai inflacarata si ca profesorii cei mai severi iti pot deveni chiar prieteni.

Ai invatat sa te descurci singur, sa iti gatesti, sa mananci la gramada, sa inveti fara a fi supravegheat de ochiul de vultur al mamei si ai invatat sa-ti gestionezi singurel banutii. Ca proveneau din bursa, din economiile tale sau erau daruiti cu generozitate de parinti sau bunici, acesti bani erau intotdeauna bineveniti si erau pastrati cu sfintenie. Si… ce-ar fi fost daca ti-ai fi facut un card la BRD? Pachetele bancare din ziua de azi sunt foarte flexibile, foarte mobile (asa cum sunt dansatorii din flashmob-ul din Timisoara, prilej de promovare a ofertelor BRD) si se muleaza perfect nevoilor studentilor.

Bine ar fi fost daca am fi avut si noi aceleasi avantaje de care pot beneficia studentii de azi: cu pachetul STUDENT, iti poti gestiona economiile din cont fara a fi nevoie sa te deplasezi la banca (prin telefon sau Internet), poti efectua retrageri de numerar in mod gratuit de la bancomatele BRD sau, daca ai nevoie de bani pentru diverse cheltuieli sau pentru realizarea unor proiecte si chiar pentru finalizarea studiilor, ai posibilitatea sa obtii credite la tarife reduse, special create pentru aceasta categorie de tineri. Pachetul STUDENT mai vine in ajutorul titularului si cu o serie de beneficii extrabancare, sub forma de reduceri la diferite produse si servicii (rezervari hoteliere, reduceri la produse achizitionate de la Domo, Flanco  sau reduceri substantiale la produsele din magazinele CELLINI).

Si nu numai studentii pot beneficia de pachete special din partea BRD ci si elevii. Flashmob-ul din Timisoara tocmai acest lucru a vrut sa-l sublinieze, ca si elevii sunt invitati sa isi faca un card BRD, special conceput pentru persoanele peste 14 ani, cu multe avantaje usor de inteles si folosit de catre ei: astfel, cu pachetul SPRINT, ei se pot bucura de un cont curent cu dobanda speciala de 3.5% pe an, au asigurare Confort pentru card, acte si chei personale, au BRD Net, Vocalis (serviciu de asistenta prin telefon) si Atusprint in lei, o dobanda preferentiala pentru economii.

Ce invata studentii si elevii din toate acestea? Invata ce inseamna un sistem bancar, au acces la informatii, se pot dezvolta si au foarte multe variante de folosire a cardurilor respective. BRD s-a gandit la toate acestea tocmai pentru a-i responsabiliza pe tineri, pentru a-i invata sa-si gestioneze singuri banii intr-o etapa foarte importanta a vietii lor…

Articol scris pentru blogalinitiative.ro

Foto: www.brd.ro

Video: www.youtube.com

Reclame

Autor:

Intotdeauna mi-a placut sa scriu,... sa incerc sa-mi depasesc limitele, sa depasesc orizontul...

Un gând despre „STUDENT si SPRINT, pachete speciale de la BRD pentru tineri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s