Publicat în Uncategorized

Cateva impresii dupa SuperBlog 2012

sbGandindu-ma mai bine, sunt de fapt foarte multe impresii, nu doar cateva.

Nu sunt genul care despica firul sau care cauta papura sa-i faca nod, de aceea stiu foarte bine si simt cu toata fiinta ca editia din acest an a concursului de blogging creativ SuperBlog a fost una cat se poate de frumoasa.

Nu ma refer la premii si la valoarea acestora (nu ma intereseaza cat a castigat fiecare sau de ce cutare a primit mai mult decat celalalt sau sa chitai cumva ca premiile au fost mai putine anul acesta) si nici despre grupul de pe Facebook nu am sa vorbesc (cu toate ca sunt cu totii tare simpatici, interesante de urmarit fiind polemicile lor). Ci am sa vobesc un pic despre Claudia, sponsori si… subsemnata.

Imi place foarte mult atitudinea Claudiei Patrascu de la SwissPlan Biz, o tipa care a reusit (cu nervii ei sau cu ajutor din afara, cu alti nevi din alti creierasi) sa ne dea o lectie despre ce inseamna diplomatia.

Desi uneori am acuzat-o (in sinea mea) de lipsa de atitudine sau curaj, cuvintele acestei fete au reusit intotdeauna sa mentina uriasa barca SuperBlog pe linia de plutire, mentinand un echilibru pe care doar cineva care il exerseaza zilnic il intelege si il stapaneste foarte bine. Deci, un mare 10 pentru ea! Cred ca am multe de invatat de la aceasta fata!

Apoi, sponsorii. Ei bine, blogging creativ inseamna… blogging creativ, asa ca nu ne-am sfiit sa fim… creativi pornind de la niste teme aparent banale, fara culoare, din care condimentele lipseau in ordine ilogica si care m-au enervat teribil. Dar am incercat sa scriu si am primit un binemeritat loc 38. Si nu numai din cauza asta. Ca uite asa ajung si la subsemnata.

Nu am muncit suficient. Nu am exploatat temele alea banale suficient de bine si de profund incat sa scot la iveala niste articole remarcabile. Am scos doar articole demne de locul 38. Un sfat? Munciti, bloggerasi, cat puteti! Documentati-va, cititi si alte bloguri (asta am sa fac si eu), invatati de la cei mai buni, perseverati mereu si imbunatatiti-va stilul!

Ca puteti mai bine de 38!

foto: www.super-blog.eu

Reclame

Autor:

Intotdeauna mi-a placut sa scriu,... sa incerc sa-mi depasesc limitele, sa depasesc orizontul...

4 gânduri despre „Cateva impresii dupa SuperBlog 2012

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s