Publicat în Uncategorized

Un nou magazin de produse BIO

752-large_defaultFoarte recent am, descoperit un mgazin online de produse BIO, adresandu-se mai ales copilasilor, dar nu numai: www.biorganicababy.ro.

Dupa cum zice si numele acestui magazin, produsele comercializate ( in speta cosmetice si alimente bio) sunt produse numai din ingrediente naturale, ecologice, avand certificarea calitatatii de catre organele competente. Iata o succinta prezentare pe homepage:

 

Cosmeticele bio (cosmetice organice – cosmetice ecologice) sunt produse din ingrediente provenite din agricultura ecologica, iar unele contin ingrediente de sinteza nepericuloase (numai cele semnalate ca organice 100% contin numai ingrediente naturale, acestea fiind destul de putine, in general unturi de corp, balsamuri de buze sau uleiuri). Cosmeticele bio nu trebuie sa contina parabeni, parafina, parfum, sodium lauryl sulfate/sodium laureth sulfate, propylene glycol, mercur, plumb, ftalati, formaldehida, si lista de ingrediente nocive poate continua. Cosmeticele bio sunt obligatoriu certificate de catre una din organizatiile autorizate din domeniu si sunt etichetate ca atare. Pe raspunderea lor, aceste organisme verifica procesele de aprovizionare, productie si transport ale cosmeticelor si emit certificatul organic sau natural in cazul in care sunt indeplinite standardele necesare.  Cum recunoastem un produs cosmetic organic sau natural certificat? Pe ambalajul unui produs organic certificat apare sigla organismului care a efectuat certificarea.”

logo-1Nu am testat produsele dar am de gand, mai ales ca mi-au facut cu ochiul cateva geluri de dus dar si produse alimente: zaharul vanilat, ciocolata neagra, cafeaua.

foto: www.biorganicbaby.ro

Reclame

Autor:

Intotdeauna mi-a placut sa scriu,... sa incerc sa-mi depasesc limitele, sa depasesc orizontul...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s