O reteta de salata de icre

phpThumb_generated_thumbnailjpgAsa, ca tot au trecut sarbatorile si ati inceput sa mancati mai usor, va dau o sugestie de reteta de icre de casa, cu conditia sa fie proaspete, nu la borcan si sa aveti la indemana exact ingredientele de mai jos. Pasii de urmat sunt foarte simpli iar salata va iesi gustoasa si deosebita:

Icrele de crap sau de stiuca vor fi frecate bine cu ulei de masline, la care se adauga treptat cate o lingurita de gris fiert in lapte (in total patru lingurite) sau o felie de paine inmuiata in apa sau lapte si stoarsa in prealabil. Se adauga sare si apa minerala si se mai mixeaza putin. Icrele vor iesi si mai bune daca veti adauga la final o jumatate de ceapa rosie si un catel de usturoi, tocate foarte marunt. Se orneaza cu masline verzi (uscate intr-un prosop) si servite reci.

Hmmm… nu suna bine?

foto: http://www.e-retete.ro

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s