Publicat în Copilasi, copii, adolescenti

Glasul iubirii la Palatul Copiilor

DSC08187Glasul dragostei pentru cea mai draga fiinta din lume a rasunat astazi la Palatul Copiilor din Arad mai puternic decat oricand. Copilasii de la cursul de canto din respectivul Palat, indrumati de inimoasa profesoara Laura-Andreea Rosu, au stiut cu maiestria si candoarea specifice varstei sa dea frau liber sentimentelor atat de minunate pe care le au fata de mamicile lor, pe mai multe voci, in mai multe cantecele, pe exceptionale si emotionante versuri, intr-o atmosfera superba de spectacol…

Laura a fost atat de emotionata, micii artisti de pe scena atat de dulci iar parintii atat de emotionati,  incat se simtea in aer adierea proaspata a primaverii, inducita si incalzita de atatea sentimente frumoase adunate acolo.

Mamicile si-au admirat cu drag copiii, taticii s-au intrecut in fotografiat, au curs si cateva lacrimi de emotie dar vedetele, copilasii imbracati in hainute de concert, au stiut sa faca din luna martie cea mai frumoasa luna din an. Cea mai frumoasa primavara. Cele mai alese sentimente in versuri cantate cu toata inima.

Am fost si eu acolo si am trait intens acele momente minunate in care primavara si-a facut loc in inimile noastre iar dragostea a domnit ca stapana absoluta.

Felicitarile noastre micilor solisti, din care mentionam pe Flavia Chelariu, Paul Ioana, Madalina Boroneata, Andrei Ciuca, Madalina Muntean, Denisa Amzulescu, surorile Cuc.

Si toata admiratia si multumirile noastre se indreapta si catre prof. Laura-Andreea Rosu, care a stiut sa educe muzical acesti copii prin eforturi, timp dedicat, pasiune si dragostea de copii si de frumos.

Felicitari tuturor!

foto: arhiva personala

DSC08183 DSC08186 DSC08187 DSC08188

Reclame

Autor:

Intotdeauna mi-a placut sa scriu,... sa incerc sa-mi depasesc limitele, sa depasesc orizontul...

Un gând despre „Glasul iubirii la Palatul Copiilor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s