Publicat în Advertorial

O zi de neuitat sau prima mea experienta la VIP Obsession

DCF 1.0Pentru o fata comunicativa, deschisa si prietenoasa ca mine, acea zi a fost una din cele mai frumoase. Frumoasa prin ineditul ei si fermecatoare prin finalul fericit, asezonat cu imbratisari si sarutari patimase. O zi care s-a incheiat la miezul noptii prin-un masaj erotic original.

Am terminat scoala de masaj intr-o perioada a vietii mele cat se poate de fasta. Eram tanara, aveam harul mangaierilor si al atingerii si toata bunavointa din lume pentru a reusi intr-o lume a rivalitatilor, a lipsei de locuri de munca, a teancurilor de CV-uri lasate pe la zeci de companii si a tinerelelor frumusele si obraznicute in fata carora ma simteam dezarmata. Si cu toate acestea am reusit. In urma unui anunt de angajari masaj erotic am ajuns la VIP Obsession (un salon de masaj erotic de lux din Bucuresti care s-a dovedit peste standardele cautate de mine) ai astfel am gasit ce cautam. O mana de fete frumoase ca niste crini, proaspete tot ca ei si finute ca apa de izvor cand susura lin pe pietrele incalzite la soare m-au intampinat la intrare, bucuroase sa-si cunoasca noua colega. Atmosfera de prietenie, colegialitate, aerul deschis pe care il aveau toate, lipsa fumurilor si a parfumurilor scumpe date cu tona m-au fascinat. In loc de un salon de masaj erotic cu reputatie si calitate indoielnice am gasit un univers de culoare si tonus incarcate de mult bun simt. Totul, de la tapetele in culori incantatoare, sexi dar nu vulgare, pana la canapelele confortabile si muzica ademenitoare tradau bun gust si eleganta. Nu tu sex, erotism sau pornografie. Erotismul se intrezarea doar discret dincolo de usile inchise, unde clientul se bucura de toata atentia si mangaierile fetelor instruite strict si special intr-un loc destinat placerilor pielii, atingerilor gingase si atractiei irezistibile. Erotism pur.

amalia_01Primul meu client la salonul de masaj erotic VIP Obsession a fost un barbat tare inchis in el, timid si foarte dragut. Ii era frica sa se uite in ochii mei si a balbait la inceput ca doreste… doar ceva fresh. Nici nu aprinsesem inca toate lumanarile parfumate (dupa ce in prealabil imi spusese ca nu suporta mirosul de Ylang-Ylang), nici nu-mi incalzisem inca bine mainile iar pielea lui inca nu incepuse sa tresara sub mangaierea mea, ca a si navalit pe usa o femeie care s-a oprit in prag, uluita.

Dupa un schimb de replici acide cu barbatul de pe masa, sotul ei, femeia m-a studiat atent. Ramasesem cu uleiul pe maini si ma uitam nehotarata la cei doi. Atunci, profitand de privirea ei uimita si de faptul ca luase o mica pauza in injurii, am invitat-o cu un gest sa intre. A intrat ca un automat si m-a privit continuu.

Sustinandu-i privirea, am inceput sa-i masez sotul cu miscari incitante, lente, circulare, folosindu-mi toata palma si cu o delicatete care nu putea fi sub nicio forma vulgara. De la ochii mei privirea i s-a mutat la maini. Imi privea uimita si atenta miscarile si asta m-a starnit. Barbatul incepuse sa geama.

Muzica ademenitoare si calda facea imposibila orice continuare a certei asa ca am profitat la maxim de moment, fiind hotarata sa intorc in avantajul meu aceasta situatie.

Femeia a soptit:

“Vreau si eu…”

“Doriti si dumneavoastra sa-l masati?”

“Nu, doresc si eu un asemenea masaj la VIP Obsession…”

VIP-OBSESSION-300x59

“Sigur, avem servicii de masaj erotic si pentru cupluri. Avem colege care stiu sa va reaminteasca ca va iubiti si care va vor face sa vreti sa continuati acasa ce veti experimenta aici… Acum insa e momentul lui. Doar al lui…” soptii eu.

Mergand cu spatele spre usa, femeia se uita tinta la mainile mele. Iesi si inchise usa binisor. Momentul periculos trecuse.

Tot ce am aflat mai tarziu a fost ca seara s-a incheiat sub o forma erotica grozava, moment impartit de cei doi soti in intimitatea casei lor la miez de noapte, ca un tip pe nume Matei a fost ridicat la rangul de Prim Prieten  si  ca ambii soti si-au facut un abonament de cuplu la salonul nostru.

Ea insa nu a mai vrut sa dea ochii cu mine… Ce ti-e si cu femeile astea!

Articol scris pentru blogawards.ro si VIP Obsession

Foto: http://www.vip-obsession.ro

Anunțuri

Autor:

Intotdeauna mi-a placut sa scriu,... sa incerc sa-mi depasesc limitele, sa depasesc orizontul...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s