Publicat în Blogawards

Daca-i primavara, atunci e „Blog My Valentine”

valentine-2015-articolDupa o binemeritata pauza de sarbatori, timp in care nici nu am facut prea mare lucru decat am profitat de o odihna de mult dorita, ma intorc in forta online si va anunt cu mare bucurie (spun bucurie pentru mie imi plac foarte mult concursurile de tipul asta, gen dragoste, nunti, inimioare si flori) si va provoc sa va incercati si voi norocul si talentul in ale scrisului, mai ales ca toate campaniile participante sunt tentante iar subiectele destul de accesibile tuturor indragostitilor de „scriitura”.

Blog My Valentine„, un concurs de blogging marca Blogawards.ro, te provoaca la dragoste!

Asadar, la treaba, jurnalisti, bloggeri si alte categorii „conlocuitoare”, cititi regulamentul din care am extras cateva cuvinte, bucurati-va la vederea premiilor si… la bun si inspirat scris!

skin1.header-logo-regular

Extras din regulament:

  1. Bloggerii inscrisi in Campania Blog My Valentine pot alege la ce campanii participa (un blogger poate participa la o singura campanie, la doua sau la toate campaniile). Daca un blogger participa la o singura campanie, poate castiga oricare din premiile aferente acelei campanii.
  2. Clasamentul concursului Blog My Valentine se realizeaza in functie de notele primite de la fiecare sponsor in parte. Fiecare sponsor va acorda note de la 1 la 10 fiecarui articol participant. Notele vor avea zecimale, astfel ca lupta va fi foarte stransa.
  3. Premiile fiecarei campanii individuale vor fi acordate de catre sponsori, in termen de 45 de zile de la finalizarea jurizarii.

Mai multe detalii si regulamentul integral le veti gasi aici.

 

Foto: http://www.blogawards.ro

Reclame

Autor:

Intotdeauna mi-a placut sa scriu,... sa incerc sa-mi depasesc limitele, sa depasesc orizontul...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s