Publicat în Advertorial, Blogawards, Uncategorized

30 de ani de inovatii Toshiba

Delegant si puternicaca te-ai gandit vreodata cum e sa calatoresti in alta lume, sa traiesti dupa altii parametri si alte standarde dar nu ai reusit, daca te-a napadit subit dorinta de a performa sau dimpotriva, daca ti-ai dorit asta toata viata fara a avea sansa vreodata sa o faci, daca ai incercat mereu si tot mereu si cu greu ti-a reusit dorinta (tu facand parte din aceia pentru care lupta a fost prea grea pentru un tel prea mic), ei bine, daca ai trecut prin toate astea si ai ramas dezamagit si cu armele depuse prea curand, inseamna ca ti-ai gresit unghiul de plecare. Si ca trebuie schimbata strategia de lupta.

In viata… trebuie sa ai rabdare. Rabdarea si intelepciunea panterei care-si pandeste ore si ore pranzul la orizont, rabdarea aceluia care gandeste bine inainte de a apasa vreun buton al vietii si al mortii, al iubirii si al luptei (nu neaparat in ordinea asta), intelepciunea ascetului pentru care viata se traseaza in linii simple si clare, elegante si sigure, intuitia vulturului ce-si ocheste de la inaltime prada, dar si dragostea de a dori toate acestea cu mare cumpatare si finete…

Toshiba a avut rabdare. Din 1875 si-a testat limitele, a atins performante nebanuite si nu se va opri aici. Compania Toshiba nu se va opri niciodata sa viseze, sa doreasca si mai mult si mai bine astfel incat performanta sa fie… perfecta! Producator si comerciant aflat constant in topurile de profil, Toshiba si-a bifat  pe cartea de vizita – de-a lungul anilor –  produse electrice şi electronice avansate (cu sisteme de comunicaţii şi informaţii incluse), produse digitale de consumcomponente şi dispozitive electronice si chiar sisteme de alimentare, inclusiv energia nucleara. Pe langa toate acestea, Toshiba a creat si dezvoltat o gama de aparate de uz casnic care si-au castigat un binemeritat loc fruntas, recunoscut la nivel mondial.

kira, garantia reusitei

Scopurile au fost mereu altele, mai inalte si mai nobile, tinand pasul in mod ideal cu tehnologia avansata, evitand capcanele, tintindu-si mereu dorintele si creandu-si altele, pastrandu-si traditia si  caracteristicile de inalta tinuta prin produsele pe care le pune pe raft.

Merita sa-i sarbatorim. Merita sa le atribuim meritele pe care nu putem decat sa le aducem in fata tuturor, o data cu aplauzele de rigoare. Si, cu ocazia implinirii a 30 de ani de inovatii, timp in care au fost in mod constant prezenti pe firmamentul succesului, nu putem decat sa le onoram prezenta prin achizitionarea unui produs Toshiba. Aici veti gasi mai multe detalii cu privire la concursul lansat cu acest prilej iar premiile puse la bataie nu pot decat sa intareasca ideea potrivit careia un produs achizitionat nu vine niciodata… singur. Pentru ca, daca vei cumpara o tableta ENCORE 2 WT8-B-102  sau un laptop SATELLITE C70-C-10T sau orice alt produs de pe http://www.toshiba.com.ro, il poti inregistra pe 30anideinovatii.ro si poti castiga un unul din cele 29 de laptopuri Satellite Click Mini sau chiar marele premiu, un KIRABOOK! Si asta doar pana pe 23 august. Asa ca, daca incepand cu luna mai ai cumparat un produs Toshiba, grabeste-te sa il inscrii!

atractivitateOchii mi i-am pus insa pe un SATELLITE CLICK MINI L9W-B-102, care are darul de a ma incanta in primul rand printr-o simfonie de trasaturi bine alese, elemente imbinate perfect in armonie si componente de inalta clasa de performanta si tinuta. Caracteristici ca „pearl white„, Windows 8.1 with Bing, procesor Next gen Intel® Atom™, multi-touch high brightness display, Intel® HD Graphics sau Unitate SSD 32 GO nu pot decat sa ma timita direct la masa negocierilor (mama, tata, sotul sau chiar copilul) pentru o sponsorizare binemeritata.

Sau pur si simplu inregistrez un produs Toshiba cumparat pana pe 23 august si am sansa castig unul din cele aproape 30 de premii!

 

Articol scris pentru Blogawards.ro si http://www.30anideinovatii.ro

Foto: http://www.toshiba.com.ro

Video: http://www.youtube.com

Reclame

Autor:

Intotdeauna mi-a placut sa scriu,... sa incerc sa-mi depasesc limitele, sa depasesc orizontul...

8 gânduri despre „30 de ani de inovatii Toshiba

  1. Foarte interesant, nu știam ca Toshiba sunt de atâția ani pe piața, am avut produse de la ei și am fost foarte mulțumit de ele!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s