Publicat în SuperBlog2015

Un vanzator cu har

okke7“De toateeeee! De toate are baiatu’! Uitati aici un cufar plin cu vise! Ia, frumoaso, si-l incearca! Il vei deschide si iti vei simti inima vibrand! Lacatul, ah, lacatul aurit si cheita cu lant nu vor face decat sa-ti mareasca sperantele! Si nu e o cutie mincinoasa a Pandorei si nici o zestre dorita de Marele vizir! E doar un cufar plin cu vise! Visele Seherezadei! Noptile ei albe, nedormite, condimentate cu povesti de adormit calaul! Pardon, sultanul! Pai, daaaa! Ca tare i-au placut astuia povestile ei, prezenta ei, parfumul ei, ce mai…. Un profitor!

Poftiti si un inel masiv din aur! Greu mai gasiti unul la fel in tot targul! Numai pe degetul alb si fin al mandrei noastre orientale cu har in ale povestirii ar putea arata atat de frumos, dar il puteti incerca la mine pe un pret de nimic! Curata afacere!

Minarete… in miniatura! Nici la Stambul nu puteti gasi asa minunatii poleite cu aur, ce reprezinta palatul lui Sahriar! Stiti dumneavoastra, palatul acela cu sute de incaperi ce ascund placeri nebanuite in nopti ascunse… eheee…! Il puteti cumpara de la mine cu mai putin de-un pol si-l puneti pe noptiera! Nici Seherezada nu va putea convinge ca mine! Pe-onoarea mea!

logo_marketonline_mic1Ia, draguto, uite-aici Arzum Okka! Am spus Arzum Okka! O cafetiera profesionala  ce te va duce cu gandul la aventura cu iz oriental, presarata cu arome si poleita cu mister… Cafeluta tare, aromata, pura, o placere adevarata ce ascunde dorinte nebanuite…. Hai, nu te rusina! Apleaca urechea la mine sa-ti spun incet: cafeaua… ah, cafeaua asta te invaluie ca noaptea, te cuprinde in bratele ei misterioase si un pic periculoase si iti aduce o iubire… ucigator de dulce. Te vei feri si o vei dori. O vei dori si vei fugi de ea. Te va atrage si vei intinde mana…, te vei lasa cuprinsa de vraja ei si nu vei vrea sa se opreasca… Iar Seherezada te va chema si-ti va sopti: gusta iubirea, primeste-o si paseste pe apele periculoase, unduite-in dulci leganari de brate… Poftim? Exista si un magazin online cafetiere? Mai bine atunci, comanda-ti placerea la pachet! Ramai in iatacul tau, in siguranta camerei tale si bucura-te de sosirea… lui! A marelui sultan!

okke5Dumneavoastra? Poftim? Un sal de matase? Are baiatul! Dupa atatea povesti cu cafea, sali misterioase, cufere cu vise si inele, merge si un sal pe umerii gingasi ai doamnei! De unde sunteti? Din Romania? Doamne, numai Seherezada noastra mi poate intrece in frumusete femeile de acolo! Pai, stati sa va spun! Am intalnit o turista… amor mare, dulceata, tandreturi, nopti sub clar de luna, plimbari pe malul Bosforului… A doua zi, pac! Dispareeee! Numai Seherezada noastra putea scoate povestile din tolba asa repede cum a disparut iubita mea…! Inshallah!

Articol scris pentru MarketOnline si SuperBlog2015

Foto: http://www.marketonline.ro

Video: http://www.marketonline.ro

 

Autor:

Intotdeauna mi-a placut sa scriu, sa incerc sa-mi depasesc limitele, sa depasesc orizontul...

3 gânduri despre „Un vanzator cu har

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s